Pernilla Dahlman blev Årets vd 2015

Pernilla Dahlman blev Årets vd 2015

Malin Sundin - november 10, 2015

Screen Interactions vd Pernilla Dahlman tog hem det prestigefulla priset som Årets VD i kategorin mindre företag under en gala på Berns Salonger i Stockholm.

Juryns motivering:

“Årets pristagare i kategorin mindre företag har under en mycket kort tid med ett passionerat och lyhört ledarskap lyckats öka företagets omsättning med imponerande 92 procent. Med ett strategiskt arbete för en tydlig innovationskultur och vi-känsla har pristagaren tagit medarbetarna mot nya höjder genom att ge dem frihet att våga prova, misslyckas och lära av sina misstag.

I en tid då mångfald och heterogena arbetsplatser blir allt viktigare har VD visat på goda krafter och blir en förebild för andra genom att anställa medarbetare med många olika nationaliteter och god fördelning mellan män och kvinnor. Vinnaren har ett modernt förhållningssätt till hållbarhet och väver in det i företagets värdegrund i stället för att avskilja det som enskilda aktiviteter.”

Pernilla var tidigare i år en av fem finalister i kategorin Årets kvinnliga förebild på Telekomgalan, där juryn kallade henne “strategisk, analytisk och mycket entusiasmerande”. Det här var alltså hennes andra tunga nominering efter endast ett och ett halvt år som vd på den framgångsrika design- och innovationsbyrån.

– Det känns fantastiskt och väldigt smickrande att få en sådan utmärkelse. Jag delar det här priset med alla våra fantastiska medarbetare och kunder, säger Pernilla Dahlman, vd på Screen Interaction.

Vill du lära känna Pernilla?

Kika in i hennes värld på Instagram @graspery, eller läs mer om hennes professionella bakgrund på LinkedIn.

Stockholm

Magnus Ahlström

CCO

Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att stanna på sidan så godkänner du användandet av dessa cookies. Läs mer här (texten är på engelska).