Screen Interaction rekryterar toppdesigners

Screen Interaction rekryterar toppdesigners

Malin Sundin - May 19, 2015

Screen Interaction har värvat två namnkunniga designers för att ytterligare stärka vår marknadsposition och expandera verksamheten. Daniel Peterson blir ny Design Director och Daniel Eriksson blir ansvarig för att utveckla företagets erbjudande inom kunddriven tjänstedesign.

Daniel ErikssonService Design Lead.

Daniel PetersonDesign Director.

Daniel Peterson har haft ledande befattningar på bland annat Nokia i Helsingfors och Volvo Car Corporation i Göteborg. Han kommer närmast från Sapient Nitro där han haft befattningen som Creative Director, Experience Design. Utöver sin yrkeserfarenhet har Daniel undervisat vid designskolor i Sverige, Norge och Finland.

Daniel Eriksson är designstrateg med mångårig erfarenhet av kunddriven tjänstedesign och affärsutveckling inom olika branscher. Han kommer närmast från Transformator Design där han haft befattningen som strateg och kundansvarig.

– Det känns oerhört bra att vi lyckats få ombord Daniel och Daniel, som är stjärnor inom sina respektive områden. Tillsammans kan vi nu stärka vår roll som en värdeskapande digital affärsutvecklingspartner för våra kunder, säger Pernilla Dahlman, vd på Screen Interaction.

 

 

Stockholm

Malin Sundin

Marketing Coordinator

The Daresay website uses cookies to give you the best browsing experience while you’re visiting. You can learn more about them and read our cookie policy here.