Vi hjälper ditt företag i coronatider

feature-image

Skapa kundvärde på distans

Vi hjälper ditt företag i coronatider

distansarbete kundfokus onlineworkshop

By Daresay Team - mars 20, 2020

Coronatider anstränger oss alla – men vi ser samtidigt hur goda exempel på samarbeten på distans ökar exponentiellt för varje dag liksom ny kunskap på området. I nedanstående film delar Magnus Ahlström, CCO på Daresay med sig av hur vi har bemött situationen.

Internet svämmar just nu över av tips och tricks för remote-arbete, vilket är jättebra! Vi ser ett behov hos vissa organisationer som handlar om att implementera alla dessa arbetssätt! Vi ser också en utmaning med konceptualisering och livesättning av kreativa lösningar för att möta era kunders behov och situation också, en utmaning som kan kännas knepigare. Har er organisation kört fast eller går omställningen långsamt? Vi sitter på massor av erfarenhet och kunskap och kan hjälpa er NU. Fyll i formuläret så blir du kontaktad innan dagen är slut.

Fyll i dina kontaktuppgifter så blir du kontaktad inom ett dygn.

Kontakta oss

Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att stanna på sidan så godkänner du användandet av dessa cookies. Läs mer här (texten är på engelska).