Fotbollskanalen vann tunga priser i New York i natt

Fotbollskanalen vann tunga priser i New York i natt

Malin Sundin - November 11, 2015

Vi åkte till the Big Apple med TV4, och fick med oss två fantastiska utmärkelser hem i kategorierna ‘Best Use of Mobile and Responsive Design’ och ‘Travel, Sports & Leisure’.

I juni lanseradeTV4 en total omgörning av Fotbollskanalens app, kanalens populära tjänst för fotbollsinnehåll. I samarbete med design- och innovationsbyrån Screen Interaction hade man skapat ett nytt, individualiserat och responsivt digitalt ekosystem. I natt belönades nylanseringen av tjänsten med två tunga branschpriser under Pearl Awards-galan i New York.

 

– Det känns otroligt häftigt. Priserna är ett bevis på vilka fantastiska resultat man kan uppnå med ett tätt sammansvetsat team och att våga ha ett helt igenom agilt arbetssätt.

Mika Packalén Produktägare, Fotbollskanalen.se

TV4 och Screen Interaction vann i kategorierna “Best Use of Mobile and Responsive Design”, där de andra finalisterna var Cadillac, Virgin och Hewlett Packard, och “Travel/Sport/Leisure”, där man slog bland andra United Airlines och Air Canada. Tjänsten, som redan innan var Sveriges största enskilda nyhetstjänst för fotbollsnyheter, var även nominerad i kategorin Best Digital Design.

– Priserna är ett välförtjänt kvitto på hur bra det kan bli när vi utvecklar digitala produkter i nära samarbete med slutkunden och med ett exceptionellt nära samarbete i det gemensamma design- och utvecklingsteamet , säger Pernilla Dahlman, vd på Screen Interaction.

Stockholm

Malin Sundin

Marketing Coordinator

The Daresay website uses cookies to give you the best browsing experience while you’re visiting. You can learn more about them and read our cookie policy here.