Daresay återigen utnämnda till Gasellföretag

Daresay återigen utnämnda till Gasellföretag

Daresay Team - oktober 24, 2018

För andra året i rad är Daresay med på Dagens Industris lista över Sveriges snabbast växande företag. För att bli ett så kallat Gasell-företag så måste man ha fördubblat sin omsättning och dessutom ha ökat den varje enskilt år. 

 

Förra året vid ungefär den här tidpunkten vann vi vår första  Red Dot Award och mottog vår första DI Gasell. Om vi snabbspolar fram till i år så har det gått ännu bättre för oss. Den här hösten har vi vunnit två  Red Dot Awards för vårt samarbete med Clas Ohlson, och vi har fått ytterligare en Gasellutmärkelse av Dagens Industri, det blir alltså andra året i rad.

Kriterierna för att bli Gasell-företag inkluderar förutom en snabb tillväxt,  en positiv balansräkning de senaste åren och minst tio anställda. Under den här tidsperioden har vi vuxit till 80 anställda och vi har öppnat ett nytt kontor.

 

För att växa i den här takten så måste man våga fatta modiga beslut, något som ligger oss varmt om hjärtat. Vi är därför väldigt glada och stolta över att vi fått det här erkännandet för andra året i rad.

Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att stanna på sidan så godkänner du användandet av dessa cookies. Läs mer här (texten är på engelska).