Vår copywriter Christian tilldelad fantastisk utmärkelse!

Vår copywriter Christian tilldelad fantastisk utmärkelse!

Daresay Team - september 10, 2018

Idag tilldelades vår fantastiska copywriter Christian Dahlström en utmärkelse för sin senaste bok om psykisk ohälsa och självmord. Utmärkelsen delades ut av organisationen Suicide Zero – en välgörenhetsorganisation som arbetar med att minska antalet självmord – under suicidpreventiva dagen, idag den 10 september.

På Daresay försöker vi förebygga och tala öppet om psykisk ohälsa. Vår copywriter Christian har själv haft perioder av depression och ångest, och växte upp med en mamma som hade schizofreni. Han har beskrivit sin uppväxt och sina egna problem med psykisk ohälsa i boken “Kalla mig galen: berättelser från Psyksverige”, en bok som fick blev mycket uppmärksammad när den släpptes i november förra året.

Idag fick Christian en utmärkelse av organisationen Suicide Zero, som arbetar med att minska självmorden i Sverige. Juryns motivering lyder:

”Christian Dahlströms bok Kalla mig galen är obligatorisk läsning för alla som vill sätta sig in i komplexiteten kring psykisk ohälsa och självmord. Dahlström utgår från egna erfarenheter. Hans kunskap om området är omfattande och insikterna boken ger berikar. Ämnesvalet må vara tungt; Kalla mig galen ger hopp om att psykisk ohälsa och självmord är något vi i stor utsträckning kan förstå och därigenom förebygga.”

Grattis Christian!

Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att stanna på sidan så godkänner du användandet av dessa cookies. Läs mer här (texten är på engelska).