TV4 och Länsförsäkringar finalister på Mobilgalan 2015

Årets nomineringar till Guldmobilen är ute – och vi är med, inte bara en utan två gånger.

Screen Interaction hade ett framgångsrikt 2015. Under året tog vi hem både inhemska och internationella priser och fick uppmärksamhet i världspressen för sina projekt, samtidigt som vd:n Pernilla Dahlman blev utsedd till Årets VD.

Förra årets arbete resulterade i ytterligare hedersbetygelser i veckan, när nomineringarna inför Mobilgalan 2015 offentliggjordes. Byråns uppdrag finns med bland finalisterna i kategorierna Årets medietjänst (TV4 Fotbollskanalen) respektive Årets mobilbank och Årets mobila satsning (båda för Länsförsäkringar).

– Vi är så grymt stolta när våra kunder blir nominerade för produkter och tjänster som vi utvecklat tillsammans! Vi har haft ett fantastiskt år i år, det är med tacksamhet och ödmjukhet vi nu tar oss an 2016 för att hjälpa våra kunder ytterligare ett steg i sitt innovationsarbete och affärsutveckling, säger Screen Interactions vd Pernilla Dahlman.

Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att stanna på sidan så godkänner du användandet av dessa cookies. Läs mer här (texten är på engelska).