Storslam för Länsförsäkringars bankapp

Storslam för Länsförsäkringars bankapp

Daresay Team - januari 26, 2016

Vår partner Länsförsäkringar blev en av Web Service Award-galans stora vinnare, med pris både i kategorin Bästa mobilsajt och app och hedersutmärkelse som bästa förbättrare.

 

Under onsdagskvällen arrangerades Web Service Award-galan för sextonde året i rad, där Sveriges bästa webbplatser, appar och intranät utsågs. Tävlingen bygger på Sveriges största webbplatsundersökning, Web Service Award, med svar från 155 891 besökare. Länsförsäkringar blev en av galans stora vinnare, med pris både i kategorin Bästa mobilsajt och app och hedersutmärkelse som bästa förbättrare.

Länsförsäkringars mobilapplikation har de senaste åren fått flera fina utmärkelser och utvecklas av Länsförsäkringar i samarbete med design- och innovationsbyrån Screen Interaction som är företagets mobilpartner. Förutom dubbelvinsten under onsdagen är appen dessutom nominerad till priset Årets bankapp på Mobilgalan 2015 som går av stapeln på torsdagskvällen.

– Att vår app varit nominerad i Web Service Award fyra år i rad och vunnit tre av dessa år är ett tecken på att vårt arbetssätt är rätt. Jag har alltid kul på jobbet men just idag är det extra kul, säger Susanne Bergh, chef för digitala kanaler på Länsförsäkringar Bank.

Screen Interactions vd Pernilla Dahlman är även hon stolt över att samarbetet återigen blivit uppmärksammat.

– Vi är otroligt glada och stolta över vår partner Länsförsäkringar och ser fram emot att fortsätta samarbetet kring utvecklingen av företagets mobila tjänster på samma framgångsrika sätt. Genom de här utmärkelserna ser vi åter bevis på att ett kunddrivet arbetssätt skapar de bästa kundupplevelserna, säger Pernilla Dahlman.

Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att stanna på sidan så godkänner du användandet av dessa cookies. Läs mer här (texten är på engelska).