Länsförsäkringar är årets mobilbank

Länsförsäkringar är årets mobilbank

Daresay Team - januari 29, 2016

Tack vare ett nära samarbete och den där appen fortsätter bankens segertåg.

Design- och innovationsbyrån Screen Interaction hade en riktigt lyckad kväll under torsdagen när Mobilgalan gick av stapeln i Eric Ericssonhallen i Stockholm. När de åtråvärda guldmobilerna skulle delas ut vann byråns uppdrag för Länsförsäkringar Bank i en av galans tyngsta kategorier.

Länsförsäkringar Bank utsågs till vinnare i kategorin Årets mobilbank. Så sent som på onsdagskvällen hade de tagit hem två andra priser för sin mobilapplikation under WSA-galan som anordnades på Nalen i Stockholm.

‒ Jag är fantastiskt glad och stolt över vårt mobilteam som gör ett otroligt bra jobb. Jag beställer Sveriges bästa bankapp och de bara levererar. Vårt team är sammansättning av egen personal och samarbetspartners där Screen Interaction har en stor och viktig roll säger Susanne Bergh, chef för digitala kanaler på Länsförsäkringar Bank.

Screen Interactions vd Pernilla Dahlman är stolt över de framgångar som byråns samarbeten har resulterat i.

‒ Att se våra kunder vinna priser för vårt gemensamma arbete är helt fantastiskt. Den här utmärkelsen är ett kvitto på att digital tjänsteutveckling blir som bäst i ett nära samarbete mellan design- och utvecklingsteam och med kundens behov som utgångspunkt, säger Pernilla Dahlman, vd på Screen Interaction.

Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att stanna på sidan så godkänner du användandet av dessa cookies. Läs mer här (texten är på engelska).