Vi växer: nya kunder, medarbetare och kontor

Vi växer: nya kunder, medarbetare och kontor

Daresay Team - augusti 23, 2016

Visst är starten bara åtta år bort, men vi växer just nu snabbare än någonsin med nya kunder, medarbetare och kontor. Och då har vi bara börjat. 

 

Screen Interaction är redan en av Sveriges snabbast växande byråer. Fortsatt stor efterfrågan på bolagets tjänster gör att vi nu ökar tillväxttakten ytterligare. På kort tid har både Arbetsförmedlingen och Wasa Kredit valt oss, och bara under sommarmånaderna har vi anställt tretton nya medarbetare.

Sedan tidigare arbetar vi löpande med företag som Ericsson, Assa Abloy, Försäkringskassan, Länsförsäkringar and TV4. För att möta efterfrågan har vi fördubblat antalet anställda under det senaste året och öppnat två nya kontor, ett i Dubai och ett i Umeå.

– Det senaste året har varit helt otroligt för oss. All uppmärksamhet kring vårt sätt att arbeta med digital tjänsteutveckling har gjort att många sökt sig till oss för att få hjälp med strategi, koncept och utveckling. Att arbeta kunddrivet med designmetoder har visat sig ge de bästa kundupplevelserna, och i takt med att fler upptäcker det ökar efterfrågan, säger Screen Interactions vd Pernilla Dahlman, som dessutom själv blev utsedd till Årets VD förra året.

– Vi vill i första hand arbeta med tjänster som har stora användarbaser, eftersom det gör störst skillnad i samhället. Om det sedan är i det privata näringslivet eller i den offentliga sektorn är inte så viktigt tycker vi. Även om majoriteten av våra kunder är i den privata sektorn har vi arbetat med flera myndigheter de senaste åren, vilket är oerhört inspirerande, säger Pernilla Dahlman.

Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att stanna på sidan så godkänner du användandet av dessa cookies. Läs mer här (texten är på engelska).