Dubbla designpriser från Svensk Form

Bankappen som vi byggt tillsammans med Länsförsäkringar har vunnit ytterligare två priser på Design S-galan: ”Tjänstedesign” och ”Folkets val”.

Screen Interaction blev en av de stora vinnarna när Svensk Form för tionde året i rad anordnade Design S-galan under onsdagskvällen. Vi vann i kategorierna “Tjänstedesign” och “Folkets val” för vårt samarbete med Länsförsäkringar AB och deras bankapp.

– Det känns verkligen roligt att vår mobila satsning uppmärksammas på det här sättet. Vi lägger stor vikt vid design och kundupplevelse och det här är ett bevis på att vi har lyckats säger Matilda Ringström, chef för digitala kanaler på Länsförsäkringar.

Vi är fantastiskt glada och stolta över att vinna ännu ett pris tillsammans med Länsförsäkringar. Bakom priserna ligger hårt och strukturerat arbete med att förstå användarnas behov och ett nära samarbete mellan oss och Länsförsäkringar.

Lotta Sjöqvist Marketing Director at Screen Interaction

De två utmärkelserna innebär att Länsförsäkringars bankapp kammat hem hela fem priser bara under 2016, bland annat utsågs den till Årets mobilbank på Mobilgalan i januari. Förutom vinsten hade Screen Interaction ytterligare en nominering för sitt arbete med TV4 Fotbollskanalen och den uppmärksammade nylanseringen av deras populära tjänst för fotbollsnyheter.

Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att stanna på sidan så godkänner du användandet av dessa cookies. Läs mer här (texten är på engelska).