Så lyckas du med det smarta hemmet

Så lyckas du med det smarta hemmet

Daresay Team - april 23, 2019

Hur hanterar man förändrade kundbeteenden, teknikutveckling och en global snabbrörlig marknad? Vi ger dig möjlighet att ta del av en föreläsning med Clas Ohlsons Sverigechef Fredrik Uhrbom och Daresays VD Pernilla Dahlman. Tillsammans ger de en överflygning av marknaden för uppkopplade produkter, delar ramverk för att arbeta kunddrivet och konkreta insikter och lärdomar från Clas Ohlsons digitaliseringsresa. 

Den globala marknaden för uppkopplade produkter är kolossal och i ständig rörelse. Efterfrågan på smarta-hem-lösningar i Sverige är stor och det man främst vill ha är enkla, prisvärda och lättbegripliga lösningar för fjärrstyrning av belysning, vatten, larm och gräsklippning. Därför lanserade Clas Ohlson förra året sin egen smarta-hem-satsning som är mer tillgänglig för allmänheten både vad gäller funktion och pris. Sedan dess har Clas Ohlson Home, mycket tack vare sin enkelhet, vunnit såväl inhemska som internationella designpriser. I den här föreläsningen får ni möta två av Sveriges främsta experter på kundcentrerad affärsutveckling, digitalisering och teknikutveckling. En lärorik skildring av ändrade kundbeteenden, teknikutveckling och designdrivna utvecklingsmetoder som motor för kundnöjdhet, lönsamhet och tillväxt.

 

Vill du ta del av ovärderliga insikter om snabb och effektiv digital innovation?

Om föreläsningen: 

Föreläsningen är inspelad under vårt frukostseminarium ”Smarta hemmet för alla” 9e april 2019. Nu ger vi alla som missade seminariet en ny chans att ta del av innehållet. Videon är 50min lång och innehåller två delar.

Del 1: Uppkopplade produkter & kunddrivna arbetsmetoder (Pernilla Dahlman)

Pernilla berättar om nycklarna bakom en lyckad satsning inom det uppkopplade hemmet och varför man ska arbeta med kunden i fokus i alla led. 

Del 2 Clas Ohlsons kundcentrerade digitalisering (Fredrik Uhrbom)

Fredrik berättar om Clas Ohlsons satsning på digitalisering och värdet av att komma närmare kundernas hemmavardag i en tid då färre kunder besöker fysiska butiker. 

Om föreläsarna: 

Pernilla Dahlman, VD på Daresay och Årets VD 2015, är en av landets mest efterfrågade talare när det handlar om affärsmodeller, innovationskultur och ledarskap i den digitala eran.

Fredrik Uhrbom är Sverigechef på Clas Ohlson. Han har tidigare arbetat i ett flertal europeiska länder för Svenska Exportrådet, men också varit koncernförsäljningsdirektör på Hultafors Group som inkluderar varumärken som Snickers Workwear och Wibe.

Önskar du ta del av föreläsningsbilderna i PDF format, kontakta Magnus.

Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att stanna på sidan så godkänner du användandet av dessa cookies. Läs mer här (texten är på engelska).