Daresay tar hem kontrakt med Swedish Space Cooperation

feature-image

Vi tar oss till den yttersta gränsen

Daresay tar hem kontrakt med Swedish Space Cooperation

development UX design UX design

By Daresay Team - juni 19, 2019

Vi är glada att kunna berätta att Daresay nu arbetar med Swedish Space Cooperation.

Alla branscher och i princip alla interaktioner blir bättre av en  bra användarupplevelse och rymdindustrin är inte annorlunda. Daresays designers och utvecklare arbetar just nu tätt ihop med en grupp raketforskare hos SSC på den svenska rymdbasen Esrange, för att hjälpa dem att förbättra användarupplevelsen av analys- och rapportverktyg. Ett speciellt utvecklad version av Daresays Teamwork Kit används för att säkerställa att samarbetet mellan teamen flyter effektivt. Om allt går enligt plan kommer verktygen att lanseras på nytt i sommar.

Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att stanna på sidan så godkänner du användandet av dessa cookies. Läs mer här (texten är på engelska).